Tukea ja toimintaa

Nuorten Ystävillä on yli 115 vuoden kokemus työstä apua ja tukea tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden hyväksi. Valtakunnallisen työmme tavoitteena on tuottaa hyvää yhteisöille ja koko yhteiskunnalle. Toimimme valtakunnallisesti 13 eri paikkakunnalla sekä verkossa. Toimintamme on monialaista erilaisen tuen tarvitsijoille.

Valitse paikkakuntasi alta ja tutustu toimintaamme!

 

 

 

 

Toimintakategoria:
Paikkakunta:
Elämänhallinta | Mielen hyvinvointi | Tukea työllistymiseen ja opintoihin

Klubitalo Pönkän yksilövalmennus & työhönvalmennus

Oulun Klubitalo Pönkässä on mahdollisuus saada yksilöllistä tukea arkeen, asumiseen, työllistymiseen ja opintoihin liittyviin asioihin. Jäsenten työllistymistä ja kouluttautumista tuetaan tuetun työllistymisen ja työhönvalmennuksen keinon. Jäsenenä saat halutessasi valita itsellesi oman työhönvalmentajan, joka on tukenasi tavoitteiden asettamisessa ja tulevaisuuden pohtimisessa. Työhönvalmentajasi on tarvittaessa tukena taloudellisten etuuksien selvittämisessä ja

Elämänhallinta | Mielen hyvinvointi | Tukea työllistymiseen ja opintoihin

Klubitalo Tönärin yksilövalmennus & työhönvalmennus

Kajaanin Klubitalo Tönärissä on mahdollisuus saada yksilöllistä tukea arkeen, asumiseen, työllistymiseen ja opintoihin liittyviin asioihin. Jäsenten työllistymistä ja kouluttautumista tuetaan tuetun työllistymisen ja työhönvalmennuksen keinon. Jäsenenä saat halutessasi valita itsellesi oman työhönvalmentajan, joka on tukenasi tavoitteiden asettamisessa ja tulevaisuuden pohtimisessa. Työhönvalmentajasi on tarvittaessa tukena taloudellisten etuuksien selvittämisessä ja

Elämänhallinta | Mielen hyvinvointi | Tukea työllistymiseen ja opintoihin

Klubitalo Roihulan yksilövalmennus & työhönvalmennus

Rovaniemen Klubitalo Roihulassa on mahdollisuus saada yksilöllistä tukea arkeen, asumiseen, työllistymiseen ja opintoihin liittyviin asioihin. Jäsenten työllistymistä ja kouluttautumista tuetaan tuetun työllistymisen ja työhönvalmennuksen keinon. Jäsenenä saat halutessasi valita itsellesi oman työhönvalmentajan, joka on tukenasi tavoitteiden asettamisessa ja tulevaisuuden pohtimisessa. Työhönvalmentajasi on tarvittaessa tukena taloudellisten etuuksien selvittämisessä ja

Elämänhallinta | Tukea työllistymiseen ja opintoihin

Starttivalmennus 17–64-vuotiaille, Valmennuspaja Mahis Jyväskylä

Starttivalmennus on kartoitusjakso Valmennuspaja Mahis Jyväskylän toimintaan mukaan tulevalle henkilölle.

Elämänhallinta | Nuorisotyö | Tukea työllistymiseen ja opintoihin

Nuorten Startti 16–29-vuotiaille, Valmennuspaja Mahis Muhos

Valmennuspaja Mahiksen Nuorten Startti-toiminnassa nuori voi osallistua pajan toimintaan omien voimavarojensa ja tarpeitten mukaan. Mahikselta löydät tukea esimerkiksi elämänhallintaan tai opinto- ja työllistymisasioihin. Suunnittelemme valmennuksen muodon, sisällön, keston ja sopimuksen nuoren kanssa omien tavoitteidensa mukaan.

Mielen hyvinvointi | Päihdetyö

Verton läheistoiminta

Vertossa on matalan kynnyksen vertaistoimintaa, jonka keskiössä on tukea huumeiden käyttäjien läheisten jaksamista.

Päihdetyö

Työhönvalmennus Vertolla

Työhönvalmennuksella edistetään tukea tarvitsevien työnhaku- ja opiskeluvalmiuksia sekä pääsyä palkkatyöhön avoimille työmarkkinoille. Työhönvalmennuksen lähtökohtana on Verton kävijöiden elämänhallinnan, hyvinvoinnin, sosiaalisen osallisuuden ja työelämävalmiuksien parantaminen sekä työllistyminen ja kouluttautuminen.

Lapsiperhetyö

Henkilökohtaista tukea vanhemmuuteen, Vanhempien Akatemia

Vanhempien Akatemian® lasten ja nuorten vanhemmille suunnatut henkilökohtaiset maksuttomat tapaamiset auttavat vanhempia arjen pulmatilanteissa ja tukevat vanhemmuutta.

Lapsiperhetyö

Yhteistä tekemistä perheelle

Maksuttomien perheryhmien tarkoituksena on vahvistaa vanhemman ja lapsen välistä myönteistä vuorovaikutusta ja tunneyhteyttä sekä antaa työkaluja lapsen tunnetaitojen opettelun tukemiseen arjessa. Näitä ryhmiä ovat mm. 6–9-vuotiaiden HuliHali-säätelytaitoryhmä ja Isät ja Muksut -ryhmä. Lue ryhmistä lisää alapuolelta.

Lapsiperhetyö

Tukea 0–16-vuotiaiden lasten kasvatukseen Vanhempien Akatemiassa

Vanhemmuusryhmät tarjoavat tietoja ja työkaluja vanhemmuuteen. Tavoitteena on edistää myönteisiä kasvatusmenetelmiä ja auttaa kasvattajia käsittelemään haasteellisia tilanteita lasten kanssa tunnistaen myös omia tunnetiloja.

Elämänhallinta | Lapsiperhetyö

Tukea parisuhteeseen Vanhempien Akatemiassa

Parisuhdekurssien tavoitteena on vahvistaa vanhempien välistä vuorovaikutusta ja antaa eväitä toimivaan parisuhteeseen. Kurssit ovat tarkoitettu pareille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään omasta parisuhteestaan sekä parantaa keskinäistä yhteyttä ja läheisyyttä.

Lapsiperhetyö

Eroauttaminen, Vanhempien Akatemia

Voit tulla keskustelemaan lasten hyvinvoinnin turvaamisesta erotilanteessa sekä erorauhan ja yhteistyövanhemmuuden rakentamisesta. Autamme myös vanhemman omassa henkilökohtaisessa erokriisissä ja siitä toipumisessa. Saat näkökulmia ja työkaluja erosta selviämisen tueksi. Kutsumme näitä tapaamisia Vanhempien Pysäkki -käynneiksi; olet tervetullut yksin, puolison kanssa tai koko perheenä.

Lapsiperhetyö | Nuorisotyö

Koulunkäynnin tuki nuorille ja vanhemmille, Vanhempien Akatemia

Komiasti-toiminnassa vahvistetaan yläkoululaisen nuoren koulumotivaatiota sekä ehkäistään luvattomia poissaoloja ja koulupudokkuutta. Toiminta on käynnissä Seinäjoen, Ilmajoen, Kurikan, Alavuden, Kuortaneen ja Lapuan yläkouluilla sekä valtakunnallisesti verkossa yksilöllisen ohjauksen ja ryhmätoiminnan muodossa. Toiminnassa otetaan mukaan myös nuoren lähipiiri ja tuetaan vanhempia heidän kasvatustehtävässään. Teemme

Autamme sinua löytämään vahvuutesi.