Henkilökohtaista tukea vanhemmuuteen, Vanhempien Akatemia

Vanhempien Akatemian® lasten ja nuorten vanhemmille suunnatut henkilökohtaiset maksuttomat tapaamiset auttavat vanhempia arjen pulmatilanteissa ja tukevat vanhemmuutta.
Tapaamiset on suunnattu kaikille 0-16-vuotiaiden lasten vanhemmille ympäri Suomen.
Tapaamiset kasvatusalan ammattilaisten kanssa toteutetaan joko videoyhteyden kautta tai Vanhempien Akatemian toimitiloissa Oulun keskustassa (Torikatu 28).

 

Valittavissasi ovat seuraavat Vanhempien Pysäkit:

1. Vanhemmuuden Pysäkki

– Ohjausta ja neuvontaa lapsen kasvuun, kehitykseen tai käyttäytymiseen liittyvissä kysymyksissä sekä tukea vanhemman omaan jaksamiseen

2. Parisuhdepysäkki

– Vanhemmille, jotka haluavat vahvistaa keskinäistä vuorovaikutusta ja läheisyyttä tai löytää ratkaisuja parisuhteen haasteisiin.

3. Eropysäkki

– Erorauhan ja yhteistyövanhemmuuden rakentaminen

– Lasten hyvinvoinnin turvaaminen erotilanteessa

Tiedustelut ja ajanvaraus: Vanhempien Akatemia® p. 050 568 5410 tai vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi

Puhelinpäivystys LuuriHelppi auttaa 12–16-vuotiaiden lasten vanhempia

Kaipaatko keskusteluapua, tukea tai ohjausta yläkoululaisen nuoren arkeen tai koulunkäyntiin liittyvissä haasteissa? Meille voit soittaa myös silloin, kun pohdit vanhempana olemisen pulmia, esimerkiksi rajojen asettamista, perheen vuorovaikutushaasteita tai nuoren kaverisuhteita. Linjoille ovat tervetulleita vanhemmat ympäri Suomen, asuinpaikasta riippumatta.

Vanhempien Akatemian® LuuriHelpissä päivystävät lapsiperhetyön asiantuntijat sosionomi (AMK) Päivi Hietikko ja KM, neuropsykiatrinen valmentaja Päivi Koivisto. Kasvatusvalmentajat tukevat yläkoululaisia ja heidän perheitään koulunkäyntiin ja koulupoissaoloihin liittyvissä haasteissa.

Puhelinpäivystys jatkuu 10.1.2022 alkaen maanantaisin klo 14 – 16 puh. 044 7341 413. Voit soittaa nimettömänä ja luottamuksellisesti.

Vanhempien Akatemia®

Vanhempien Akatemiaan® ovat tervetulleita kaikki 0–16 -vuotiaiden lasten vanhemmat, niin pienten kuin vähän isompienkin pulmatilanteiden kanssa. Vanhempien Akatemia® on tutkittuun tietoon, …

Tutustu

Torikatu 28 , 90100 Oulu

050 568 5410

vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi

Vapaudentie 32–34 A 3–4, 60200 Seinäjoki

044 734 1413

komiasti.opintiella@nuortenystavat.fi