Opiskelijoille

Opiskelijoiden osaamisen kehittämisen tukena

Haluamme tarjota onnistuneita ja innostavia työelämäkokemuksia opiskelijoille. Voit hakea Nuorten Ystäville suorittamaan opintoihisi liittyvää harjoittelua sekä kartuttamaan osaamistasi ja työkokemustasi erilaisissa sosiaali-, opetus- ja kasvatusalan taikka muissa järjestötoiminnan tehtävissä – tuemme sinua kasvumatkallasi opiskelijasta ammattilaiseksi!

 

Harjoittelupaikat, opinnäyte- ja tutkimusyhteistyö

Harjoittelupaikat – avoin hakemus
Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelusi Nuorten Ystävillä, täytäthän avoimen hakemuksen.

Jos jokin harjoittelumahdollisuuksiin liittyvä asia pohdituttaa, voit olla yhteydessä sinua kiinnostavasta toiminnosta tai tehtävästä vastaavaan henkilöön. Toimintokohtaiset yhteystiedot löydät etusivulta sekä järjestön johdon yhteystiedot täältä.

Opinnäyte- ja tutkimusyhteistyö
Teemme myös yhteistyötä erilaisten opinnäytetöiden ja tutkimusten parissa. Jos sinulla on mielessäsi jokin Nuorten Ystävien toimintaan liittyvä kiinnostava aihe tai idea, kuulemme mielellämme siitä! Kaikkiin tutkimuksiin, joissa aineistoa kerätään tavalla tai toisella Nuorten Ystävien toiminnasta, tarvitaan tutkimuslupa.

Oppilaitosyhteistyö
Toimimme yhteistyössä eri oppilaitosten kanssa ympäri Suomen. Oppilaitosyhteistyön tavoitteena on molemminpuolinen osaamisen jakaminen ja toimialan kehittäminen. Oppilaitosyhteistyön elementtejä ovat esimerkiksi yritysvierailut, opetusyhteistyö, opiskelijaprojektit ja osallistuminen tapahtumiin.

Opinnäytteitä ja tutkimuksia sekä oppilaitosyhteistyötä koskevissa asioissa voit kääntyä kehitysjohtaja Marko Kielisen puoleen,
p. 044 4932 442, marko.kielinen@nuortenystavat.fi.