Nuorten Ystävät työnantajana

Nuorten Ystävillä työskentelee noin 130 sosiaali-, kasvatus- ja opetusalan sekä järjestötyön ammattilaista 20 eri toimipisteessä eri puolilla Suomea. Teemme joka päivä merkityksellistä työtä edistääksemme lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden hyvinvointia ja osallisuutta. Työmme perustuu yhdessä luomiimme toimintaperiaatteisiin, joita kutsumme Arjen kivijalaksi.

Asiakkaidemme lisäksi olemme sitoutuneita myös työntekijöihimme. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja ovat tyytyväisiä työssään. Nuorten Ystävillä työskennellään iloisessa ja lämminhenkisessä työyhteisössä toinen toistamme innostaen, tukien ja kannustaen.

Huolehdimme henkilöstömme motivaatiosta ja osaamisesta monipuolisilla koulutuksilla sekä tukemalla uusien työskentelymenetelmien haltuun ottamista. Arvostamme työntekijöidemme asiantuntemusta, kokemusta ja näkemystä, joten haluamme taata heille mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä sekä osallistua järjestön toiminnan kehittämiseen.

Lisäksi tarjoamme työhyvinvointia, terveyttä ja jaksamista tukevia henkilöstöetuja, kuten:

  • Mahdollisuuden osallistua työnohjaukseen
  • ePassi -liikunta ja kulttuuriedun, jota voi hyödyntää urheiluharrastuksissa tai esimerkiksi teatteri-, elokuva- tai keikkalippujen maksamiseen
  • Toimivan työterveyshuollon, johon sisältyy sairaanhoidon palveluiden lisäksi mahdollisuus päästä tarvittaessa työterveyspsykologin ja työfysioterapeutin vastaanotolle
  • Pääsyn optikon työnäköarviointiin sekä tukea erityistyölasien hankintaan niitä tarvitseville.

Kiinnostuitko? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Jos haaveilet työstä Nuorten Ystävillä, mutta meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, otamme mielellämme vastaan avoimen hakemuksesi rekrytointisivujemme kautta. Voit myös halutessasi tilata työpaikkavahdin, joka tiedottaa sinua sivuillamme avautuvista työtehtävistä.