Nuorten Startti 16–29-vuotiaille, Valmennuspaja Mahis Muhos

Valmennuspaja Mahiksen Nuorten Startti-toiminnassa nuori voi osallistua pajan toimintaan omien voimavarojensa ja tarpeitten mukaan. Mahikselta löydät tukea esimerkiksi elämänhallintaan tai opinto- ja työllistymisasioihin. Suunnittelemme valmennuksen muodon, sisällön, keston ja sopimuksen nuoren kanssa omien tavoitteidensa mukaan.

Pajalla jokainen nuori saa oman työhönvalmentajan, joka jalkautuu rinnalla kulkijaksi erityisesti siirtymävaiheisiin opiskelu- ja työpaikoille. Yksilöllisessä työskentelyssä tärkeintä on nuoren kuulluksi tuleminen ja aito kohtaaminen. Valmennuksen aikana nuori voi kokeilla erilaisia työtehtäviä, kuten IT- ja toimistotöitä, kiinteistöhuoltoa, keittiö- ja puhtaanapitotöitä, valokuvausta ja kuvankäsittelyä, pienkorjaus-, sisustus- ja käsitöitä.

Tiiviillä verkostoyhteistyöllä työhallinnon, sosiaali- ja terveystoimen, oppilaitosten ja nuorten palveluja tarjoavien tahojen kanssa varmistamme nuorten tarvitsemat monialaiset palvelut.

Valmennuspaja Mahis Muhos

Muhoksen keskustassa sijaitseva valmennuspaja Mahis on muhoslaisten työttömien ja työelämän ulkopuolella olevien työpaja. Mahiksessa yhdistyvät hyvinvointia tukeva toiminta, työpajatoiminta…

Tutustu

Valtatie 30, 91500 Muhos

050 382 8981

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@nuortenystavat.fi.