Yhteistä tekemistä perheelle

Maksuttomien perheryhmien tarkoituksena on vahvistaa vanhemman ja lapsen välistä myönteistä vuorovaikutusta ja tunneyhteyttä sekä antaa työkaluja lapsen tunnetaitojen opettelun tukemiseen arjessa. Näitä ryhmiä ovat mm. 6–9-vuotiaiden HuliHali-säätelytaitoryhmä ja Isät ja Muksut -ryhmä. Lue ryhmistä lisää alapuolelta.

Ajankohtaiset ryhmät ja luennot päivittyvät tapahtumakalenteriimme, tutustu! 

HuliHali-säätelytaitoryhmä vanhemmille ja lapsille

HuliHali -säätelytaitoryhmä on 69-vuotiaiden lasten vanhemmille ja lapsille suunnattu perheryhmä. Ryhmän tarkoituksena on vahvistaa vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikutus- ja tunneyhteyttä sekä harjoitella toiminnallisesti tunne-, itse- ja kanssasäätelytaitoja ja vuorovaikutustaitoja. Vanhemmuusryhmässä vanhempi ja lapsi saavat työkaluja tunnetaitoihin ja itsesäätely- sekä kanssasäätelytaitoihin.

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa verkossa ja tapaamiset jakautuvat kahteen osaan – toiminnalliseen vanhempi–lapsi osuuteen sekä pelkästään vanhemmille suunnattuun osioon. Tapaamiset painottuvat toiminallisiin harjoituksiin ja vanhemman ja lapsen väliseen parityöskentelyyn. 

Isät ja muksut -ryhmä

Vanhempien Akatemia® järjestää 2-3 -vuotiaiden lasten isille ja lapsille Isät ja Muksut -ryhmän. Ryhmän tarkoituksena on vahvistaa vanhemman ja lapsen välistä myönteistä vuorovaikutusta sekä antaa työkaluja lapsen tunnetaitojen opettelun tukemiseen arjessa. Ryhmän yhteiset keskustelut mahdollistavat arjen kokemusten jakamisen pienen lapsen vanhempana. Isien ja lasten yhteisillä kokoontumiskerroilla liikutaan, leikitään ja kokeillaan rauhoittumisen keinoja yhdessä oman lapsen kanssa.

Vanhempien Akatemia®

Vanhempien Akatemiaan® ovat tervetulleita kaikki 0–16-vuotiaiden lasten vanhemmat, niin pienten kuin vähän isompienkin pulmatilanteiden kanssa. Vanhempien Akatemia® on tutkittuun tietoon, …

Tutustu

Torikatu 28 , 90100 Oulu

050 568 5410

vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi

Vapaudentie 32–34 A 3–4, 60100 Seinäjoki

044 081 9958 / 044 748 6713

komiasti.opintiella@nuortenystavat.fi