Hyvää yhteisöille ja koko yhteiskunnalle.

Nuorten Ystävät on valtakunnallinen monialajärjestö, joka toimii valtakunnallisesti apua ja tukea tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden hyväksi – huomista varten.

Autamme sinua löytämään vahvuutesi.

Olemme työskennelleet tukea tarvitsevien lasten, nuorten ja perheiden parissa jo yli 115 vuotta. Moniammatillinen yhteisömme koostuu kasvatus- ja opetusalan, sosiaalialan sekä järjestötyön asiantuntijoista, jotka työskentelevät Sinua varten.

Tutustu toimintaamme eri paikkakunnilla!

Auta ajoissa ja lahjoita ennaltaehkäisevään lastensuojelutyöhön

Nuorten Ystävät ry:n toimintaa voi tukea erilaisilla tavoilla – tutustu eri vaihtoehtoihin Tue toimintaamme -sivulla.

Toimintaamme tukevien lahjoitusten, kannattajajäsenten tai vapaaehtoistoiminnan avulla voimme vahvistaa lasten, nuorten, perheiden sekä heikoimmassa asemassa olevien ihmisten mahdollisuutta osallistua ja harrastaa.

Pilkahduksia-illat

Pilkahduksia-illat ovat kaikille avoimia, yhteiskunnalliseen ja ajankohtaiseen aiheeseen pureutuvia rentoja teemailtoja, joissa Nuorten Ystävät esittelee toimintaansa.

Tulevat tapahtumat

21.05.2024 | 12:00

Matkalla työhön: Liikuntapalvelut

21.05.2024 | 08:00

Vaihtoehtoinen rekrytointi -webinaari

22.05.2024 | 12:00 Hallituskatu 36, Oulu

Täsmäapua työnhakuun: Canvan hyödyntäminen työnhaussa

23.05.2024 | 08:00

Vaihtoehtoinen rekrytointi -webinaari

NY Blogi

29.2.2024 | Ella

Lukumatka Klubitalo Roihulan keittiöyksikön kehittämispajoihin

Hei ja tervetuloa tutustumaan Roihulan keittiöyksikköön lukumatkan merkeissä!   Olen sosionomiopiskelija ja harjoittelijana Klubitalo Roihulassa yhdeksän viikkoa. Minua pyydettiin kertomaan…

Valtakunnallinen monialajärjestö

Toimimme 12 eri paikkakunnalla sekä valtakunnallisesti verkossa. Nuorten Ystävillä työskentelee noin 130 sosiaali-, kasvatus- ja opetusalan sekä järjestötyön ammattilaista 20 eri toimipisteessä eri puolilla Suomea. Teemme joka päivä merkityksellistä työtä edistääksemme lasten, nuorten, perheiden ja työikäisten hyvinvointia ja osallisuutta. Saavutettavamman harrastuksen ja Teoston lupien merkit.