Hyvää yhteisöille ja koko yhteiskunnalle.

Nuorten Ystävät on valtakunnallinen monialajärjestö, joka toimii valtakunnallisesti apua ja tukea tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden hyväksi – huomista varten.

Autamme sinua löytämään vahvuutesi.

Olemme työskennelleet tukea tarvitsevien lasten, nuorten ja perheiden parissa jo yli 115 vuotta. Moniammatillinen yhteisömme koostuu kasvatus- ja opetusalan, sosiaalialan sekä järjestötyön asiantuntijoista, jotka työskentelevät Sinua varten.

Tutustu toimintaamme eri paikkakunnilla!

Auta ajoissa ja lahjoita ennaltaehkäisevään lastensuojelutyöhön

Nuorten Ystävät ry:n toimintaa voi tukea erilaisilla tavoilla – tutustu eri vaihtoehtoihin Tue toimintaamme -sivulla.

Toimintaamme tukevien lahjoitusten, kannattajajäsenten tai vapaaehtoistoiminnan avulla voimme vahvistaa lasten, nuorten, perheiden sekä heikoimmassa asemassa olevien ihmisten mahdollisuutta osallistua ja harrastaa.

Pilkahduksia-illat

Pilkahduksia-illat ovat kaikille avoimia, yhteiskunnalliseen ja ajankohtaiseen aiheeseen pureutuvia rentoja teemailtoja, joissa Nuorten Ystävät esittelee toimintaansa.

Tulevat tapahtumat

24.02.2024 | 10:00 Vanhempien Akatemia, Torikatu 28, Oulu

Supersankarit – taidetyöpaja yläkouluikäisille nuorille ja vanhemmille Oulussa

27.02.2024 | 16:00 Palveluiden olohuone Praati, Kirkkokatu 43, Raahe

Työkohtaamo Raahe Suoramarkkinointi Mega

28.02.2024 | 12:00 Hallituskatu 36, Oulu

Täsmäapua työnhakuun: Loista työhaastattelussa

29.02.2024 | 08:00

Vaihtoehtoinen rekrytointi -webinaari

NY Blogi

19.12.2023 | Työhönvalmentaja Kai Rinkinen & jäsen Tiuku Nuutinniemi

Klubitaloyhteistyötä napapiiriltä iloiseen Kööpenhaminaan!

Rovaniemeläisen Klubitalo Roihulan edustajat vierailivat klubitalo Fountain Housessa Kööpenhaminassa 21.11.2023. Tutustumisvierailu toteutui Erasmus+ -rahoituksen mahdollistamana. Suomen Klubitalot ry tarjosi klubitaloille…

Valtakunnallinen monialajärjestö

Toimimme 12 eri paikkakunnalla sekä valtakunnallisesti verkossa. Nuorten Ystävillä työskentelee noin 130 sosiaali-, kasvatus- ja opetusalan sekä järjestötyön ammattilaista 20 eri toimipisteessä eri puolilla Suomea. Teemme joka päivä merkityksellistä työtä edistääksemme lasten, nuorten, perheiden ja työikäisten hyvinvointia ja osallisuutta. Saavutettavamman harrastuksen ja Teoston lupien merkit.