Matkalla työhön: Onnistu työhaastattelussa!

23.04.2024 | 12:00

Miten valmistautua työhaastatteluun? Mitkä ovat yleisimmät kysymykset, joita haastattelussa kysytään ja miksi työnantaja kysyy juuri niitä kysymyksiä? Tervetuloa mukaan Onnistu työhaastattelussa! -työpajaan, jossa uravalmentaja Sanna Virtanen Happia Oy:stä auttaa vastaamaan näihin ja muihin aiheeseen liittyviin kysymyksiin. Työpajassa käydään läpi yksilö- ja ryhmähaastatteluja, ja saat vinkkejä, miten voit hallita jännitystä. 

Sanna Virtanen on helposti lähestyttävä, lempeä uravalmentaja, joka on toiminut yli 15 vuotta koulutus- ja ohjausalalla. Hän on saanut olla monen tarinan rinnalla kulkija ja urajumien avaaja. 

– Haluan tukea jokaisen yksilön erottuvuutta ja potentiaalia toimijana sekä rakentaa vahvuuksiin pohjautuvaa työelämää. Toivon, että saat ohjauksessani vahvistusta osaamisellesi ja konkreettisia steppejä etenemiseen kohti mielekästä työ- tai opiskelupaikkaa, Sanna tiivistää. 

Aika: 23.4. klo 12–15
Paikka: Waenerberg-sali, Torikatu 28, Oulu

Matkalla työhön -työpajat ja -vertaistapaamiset on tarkoitettu kaikille työnhakijoille, jotka kulkevat omaa matkaansa kohti työ- tai opiskelupaikkaa. Työpajat rakentuvat aina jonkin teeman ympärille, kun taas vertaistapaamiset ovat vapaampimuotoisia keskusteluhetkiä.

Matkalla työhön -työpajat ja -vertaistapaamiset ovat maksuttomia ja niissä on kahvitarjoilu. Mukaan mahtuu rajoitetusti, joten muistathan ilmoittautua!

 

Jaa artikkeli: