Yksilövalmennus ja työhönvalmennus Klubitalo Roihulassa

Rovaniemen Klubitalo Roihulassa on mahdollisuus saada yksilöllistä tukea arkeen, asumiseen, työllistymiseen ja opintoihin liittyviin asioihin. Jäsenten työllistymistä ja kouluttautumista tuetaan tuetun työllistymisen ja työhönvalmennuksen keinon. Jäsenenä saat halutessasi valita itsellesi oman työhönvalmentajan, joka on tukenasi tavoitteiden asettamisessa ja tulevaisuuden pohtimisessa. Työhönvalmentajasi on tarvittaessa tukena taloudellisten etuuksien selvittämisessä ja yksilöllisessä verkostotyössä.

  • Työhönvalmennuksella edistetään jäsenten työnhaku- ja opiskeluvalmiuksia sekä pääsyä palkkatyöhön avoimille työmarkkinoille. Voit halutessasi saada tukea opintoihin opiskelun eri vaiheissa.
  • Yksilövalmennuksemme lähtökohtana on jäsentemme elämänhallinnan, hyvinvoinnin, sosiaalisen osallisuuden ja työelämävalmiuksien parantaminen.

 

Klubitalo Roihula

Rovaniemen Klubitalo Roihula on matalan kynnyksen yhteisö, joka tarjoaa yhteisöllistä tekemistä ja yksilöllistä tukea kohti yksilön tavoitteita ja jatkopolkuja. …

Tutustu

Ylikorvantie 28 A, 96300 Rovaniemi

050 449 9426

klubitalo.roihula@nuortenystavat.fi