Tunnekeskeinen parisuhdekurssi Oulussa

24.05.2024 | 14:00

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi on kanadalaisen Susan Johnsonin tunnekeskeiseen pariterapiaan perustuva parisuhdekurssi, jossa tutkitaan parisuhteen vuorovaikutusta sekä vuorovaikutustilanteiden taustalla vaikuttavia tunteita.

Kurssi soveltuu pareille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään omasta parisuhteestaan sekä parantaa keskinäistä yhteyttä ja läheisyyttä. Kurssille otetaan 6-10 paria. Kurssille hakeville pareille tehdään alkuhaastattelu, joka on osa kurssia. Tunnekeskeinen parisuhdekurssi on luonteeltaan intensiivinen, joten kurssille hakeutuvien parien on pystyttävä osallistumaan kaikille kerroille ja sitoutumaan työskentelyyn. Kurssi ei sovellu pareille, joiden parisuhteessa on isoja, työstämättömiä ongelmia eikä silloin, jos parisuhteessa on väkivaltaa tai liiallista päihteiden käyttöä.

Kurssi sisältää luentoja ja yhdessä oman puolison kanssa tehtäviä harjoituksia, joihin saa myös yksilöllistä ohjausta.

Kurssikirjana käytetään Sue Johnsonin kirjaa Kunpa sinut tuntisin paremmin. Keskustelemalla tunnekeskeiseen parisuhteeseen. Parisuhdekurssi on maksuton, mutta kirjan kurssilaiset hankkivat itse. Toivottavaa on, että osallistujat tutustuvat kirjaan ennen kurssia. 

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi järjestetään touko-kesäkuussa 2024 Oulussa seuraavasti:

  • Pe 24.5. klo 14–19
  • La 25.5. klo 10–15
  • Pe 7.6. klo 14–19
  • La 8.6. klo 10–15

Sähköinen esite löytyy tästä

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi

Jaa artikkeli: