Matkalla työhön: Osaaminen esiin!

18.10.2023 | 12:00

Matkalla työhön -tapahtumat on tarkoitettu kaikille työnhakijoille, jotka kulkevat omaa matkaansa kohti työpaikkaa! Tule mukaan erilaisiin työpajoihimme ja osallistu mukaan vertaistapaamisiin. Työpajat rakentuvat aina jonkin teeman ympärille, kun taas vertaistapaamiset ovat vapaampimuotoisia keskusteluhetkiä. Ilmoittaudu mukaan itseäsi kiinnostaviin Matkalla työhön -tapahtumiin!

Tapahtumat ovat maksuttomia ja mukaan mahtuu rajoitetusti. Tapahtumassa tarjolla pientä purtavaa.

Osaaminen esiin!

Aika: 27.9. klo 12–15
Paikka: Waenerberg-sali, Torikatu 28, Oulu

Mitä osaaminen oikeastaan tarkoittaa ja mistä se koostuu? Entä mitä on jatkuva oppiminen? Tule mukaan Osaaminen esiin! -työpajaan, jossa uravalmentaja Sanna Virtanen Happia Oy:stä auttaa vastaamaan näihin ja muihin aiheeseen liittyviin kysymyksiin. Työpajassa käydään läpi työnantajan ja työmarkkinoiden näkökulmaa ja puhutaan oman osaamisen siirtämisestä esimerkiksi harrastuksesta työelämään. Työpajassa pohditaan myös verkostojen rakentamista osana osaamista.

Sanna Virtanen on helposti lähestyttävä, lempeä uravalmentaja, joka on toiminut yli 15 vuotta koulutus- ja ohjausalalla. Hän on saanut olla monen tarinan rinnalla kulkija ja urajumien avaaja.

Haluan tukea jokaisen yksilön erottuvuutta ja potentiaalia toimijana sekä rakentaa vahvuuksiin pohjautuvaa työelämää. Toivon, että saat ohjauksessani vahvistusta osaamisellesi ja konkreettisia steppejä etenemiseen kohti mielekästä työ- tai opiskelupaikkaa, Sanna tiivistää.

Jaa artikkeli: