Matkalla työhön: Onnistu työhaastattelussa!

15.11.2023 | 12:00

Matkalla työhön -tapahtumat on tarkoitettu kaikille työnhakijoille, jotka kulkevat omaa matkaansa kohti työpaikkaa! Tule mukaan erilaisiin työpajoihimme ja osallistu mukaan vertaistapaamisiin. Työpajat rakentuvat aina jonkin teeman ympärille, kun taas vertaistapaamiset ovat vapaampimuotoisia keskusteluhetkiä. Ilmoittaudu mukaan itseäsi kiinnostaviin Matkalla työhön -tapahtumiin! 

Tapahtumat ovat maksuttomia ja mukaan mahtuu rajoitetusti. Tapahtumassa tarjolla pientä purtavaa. 

Onnistu työhaastattelussa!

Aika: 15.11. klo 12–15
Paikka: Waenerberg-sali, Torikatu 28, Oulu

Miten valmistautua työhaastatteluun? Mitkä ovat yleisimmät kysymykset, joita haastattelussa kysytään ja miksi työnantaja kysyy juuri niitä kysymyksiä? Tervetuloa mukaan Onnistu työhaastattelussa! -työpajaan, jossa uravalmentaja Sanna Virtanen Happia Oy:stä auttaa vastaamaan näihin ja muisin aiheeseen liittyviin kysymyksiin. Työpajassa käydään läpi yksilö- ja ryhmähaastatteluja, ja saat vinkkejä, miten voit hallita jännitystä.

Sanna Virtanen on helposti lähestyttävä, lempeä uravalmentaja, joka on toiminut yli 15 vuotta koulutus- ja ohjausalalla. Hän on saanut olla monen tarinan rinnalla kulkija ja urajumien avaaja.

– Haluan tukea jokaisen yksilön erottuvuutta ja potentiaalia toimijana sekä rakentaa vahvuuksiin pohjautuvaa työelämää. Toivon, että saat ohjauksessani vahvistusta osaamisellesi ja konkreettisia steppejä etenemiseen kohti mielekästä työ- tai opiskelupaikkaa, Sanna tiivistää. 

Jaa artikkeli: