Pilkahduksia-tapahtuman mainoskuva.

Pilkahduksia-illat käynnistyvät taas

Ajankohtaista | 1.2.2024

Vuoden 2024 ensimmäinen Pilkahduksia-ilta on täällä!

Pilkahduksia-illat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtumia, joissa pureudutaan johonkin yhteiskunnalliseen ja ajankohtaiseen aiheeseen Nuorten Ystävien toiminnan kautta.

Helmikuun Pilkahduksia keskittyy Kohtaantoa-hankkeeseen, joka auttaa työnhakijoita ja työnantajia kohtaamaan. Kuulemme kokemuksia iHelp Oulun toimitusjohtaja Mikko Koskimäeltä, joka on hyödyntänyt Kohtaantoa-hankkeen apua osaajien rekrytoimisessa. Lisäksi kuulemme kahden hankkeen avulla työllistyneen henkilön kokemuksia vaihtoehtoisesta rekrytointipolusta.

 

”Näen rekrytoinnin yhtenä isoimmista haasteita yrityksen kasvu-uralla. Kun siihen on kerran saatavilla tämmöinen molemmin puolin turvallinen mahdollisuus testata yhteistyötä, niin miksi sitä ei kokeilisi?” 

– iHelp Oulun toimitusjohtaja Mikko Koskimäki

 

Tapahtumamiljöönä toimii Nuorten Ystävien tunnelmallinen ja arvokas Waenerberg-talo (Torikatu 28, ravintola Roosterin vieressä). Tarjolla on kahvia ja syötävää.

Tapahtuma on suunnattu erityisesti työnhakijoille, työnantajille, muille ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Tule kuuntelemaan kokemuksia, verkostoitumaan ja nauttimaan tunnelmasta!

Löydät lisätietoa ja ilmoittautumislinkin täältä.

Jaa artikkeli: