Kuvituskuva, pakettiauto lentää taivaalla kohti Qstock-logoa.

Kohtaantoan työtreffipaku kurvaa Qstockiin

Ajankohtaista | 8.7.2024

Nuorten Ystävät on jälleen mukana Oulun Qstock-festareilla – Tervetuloa unelmoimaan työtreffipakun äärelle!

Tule tapaamaan Kohtaantoa-tiimiämme, joka mahdollistaa työnhakijan ja työnantajan kohtaamisia Oulun, Haapaveden, Raahen ja Ylivieskan alueilla. Uravalmentajien ja työnantajakoordinaattoreitten kanssa voit jutella ura- ja opintohaaveistasi tai vaikkapa siitä, mikä on merkityksellistä elämässäsi juuri nyt. Tai miltä kuulostaisi rennot pikatyötreffit ISS:n rekrytoijan kanssa? Pikatyötreffeillä voi tutustua työnantajaan rennosti omana itsenään ilman ansioluetteloita.

”Kohtaamme viikoittain kymmeniä työnhakijoita. He toivovat meiltä usein konkreettista apua työnantajien tapaamiseen, josta Työkohtaamo-tilaisuutemme ovatkin syntyneet. Nyt on mahtavaa, että voimme tuoda tällaisen mahdollisuuden rennosti myös festareille!” uravalmentaja Mirva Tolonen kertoo.

Pisteellä on myös mahdollisuus löytää oma temperamenttityyli lyhyellä Tony Dunderfeltin testillä. Sen tulokset kertovat, kallistuuko oma temperamentti tiettyyn asiaa havainnollistavaan väriin. On keltaisen, sinisen, punaisen ja vihreän tyypin ihmisiä ja paljon välisävyjä. Kaikki temperamentit ovat hyviä, ja jokaista tarvitaan. Omaa luovuuttaan voi ruokkia osallistumalla yhteisötaideteokseen maalaamalla omia unelmiaan siitä, mitä haluaisi isona tehdä, tai mikä on itselle merkityksellistä.

  • Pikatyötreffejä järjestetään pe 26.7. ja la 27.7. klo 15–17.
  • Löydät meidät Päälavan ja ravintola-alueen välimaastosta.
  • 100 ensimmäiselle treffaajille jaossa 3in1-hiirimatto tai narureppu!
  • Toimintaa on tarjolla pe ja la klo 19.30 saakka.

Ammatin vaihto tai opintohaaveilu voi tapahtua useamman kerran elämässä – aina on lupa unelmoida!

Lue koko yhteistyöartikkeli Qstock.fi -verkkosivuilta!

Jaa artikkeli: