Sanna Mäensivu

Terveisiä johtoryhmältä: Sanna Mäensivu

Esittäytyminen: Millainen yhteys sinulla on NY Klubitaloille?

 

Toimin Rovaniemen kaupungin työllisyyspäällikkönä ja olen päässyt tekemään tiivistä yhteistyötä klubitalon kanssa erityisesti Ohjaamo-toiminnan kehittämisvaiheessa. Toimin Roihulan johtoryhmän jäsenenä ja on ollut ilo saada jatkaa yhteistyötä myös sitä kautta.

 

Terveisesi 10-vuotiaille pohjoisen klubitaloille:

 

Onnittelut 10 vuoden merkittävästä yhteiskunnallisesta työstä, jota olette tehneet ja erityinen kiitos hyvästä yhteistyöstä jota olemme saaneet kanssanne tehdä. Teille on aina kiva tulla!

 

Mikä sinun näkökulmastasi on klubitalotoiminnan merkitys ja vaikuttavuus?

 

Olen työurani aikana päässyt useaan kertaan näkemään kuinka helppoa toimintaanne on tulla mukaan ja miten olette edistäneet osallisuutta, hyvinvointia sekä työllistymistä Rovaniemen alueella. Nuorten ystävien toiminta laajemminkin ja erityisesti klubitalo Roihula on työllisyyspalveluiden ja Ohjaamon tärkeä yhteistyökumppani. On ollut aivan ihanaa kuulla teidän jäsenten kokemuksia toiminnastanne ja roska on mennyt monesti silmään niitä kuunnellessa. Kuinka tärkeää onkin se että ihmisillä on paikka jossa kokevat saavansa olla juuri sellaisia kuin ovat.

 

Mikä klubitaloissa on parasta/tärkeintä juuri nyt?

 

Se, että kaikki voivat osallistua toimintaanne juuri itselle sopivalla tavalla ja sopivassa määrin. Erityisesti tällaisena aikana tarvitsemme osallisuutta tukevia toimintoja ja paikkoja.

 

Joku muisto klubitalosta?

 

Kansankadulta muistan monta miellyttävää vierailua ja hetkeä, Jaanan kanssa ollaan kerran jos toisenkin mietitty yhteisiä juttuja 🙂

 

Sanna Mäensivu
Työllisyyspäällikkö, Rovaniemen kaupunki

Jaa artikkeli: