Vanhempien parisuhde murkkuikäisten tunnepyörteissä

20.05.2024 | 18:00

Asuuko teillä murkku, jonka valvominen haastaa parisuhdeaikaa enemmän kuin pienen vauvan vanhempana toimiminen? Onko kommunikointi perheessä muuttunut hupun alta kuuluvaksi käännösohjelmaa vaativaksi murahteluksi?

Murrosikäisten vanhemmille suunnatussa maksuttomassa webinaarissa kuulet tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamisesta parisuhteeseen ja murrosikäisten lasten vanhemmuuteen liittyen. Saat työkaluja omien tarpeiden ja toiveiden tunnistamiseen ja ilmaisemiseen sekä keinoja vahvistaa kuulluksi tulemisen kokemusta perheenjäsenten välillä. Webinaari tarjoaa myös tietoa murrosikäisen lapsen tunne-elämän ja kasvun kohtaamisesta sekä nuoren itsenäistymisen ja seksuaalisen kehityksen tukemisesta.

Parisuhdetaitojen ja itsetuntemuksen vahvistaminen tukee vanhemmuuttasi ja lisää kaikkien perheenjäsenten turvallisuuden tunnetta ja hyvinvointia. Vanhempien toimiva parisuhde on koko perheen voimavara.

Luennoitsijoina toimivat Henna Kallio, KM (kasvatuspsykologia), seksuaaliterapeutti, kognitiivinen lyhytterapeutti koulutettava, doula ja Tiia Brockman, luokan- ja musiikinopettaja (KM), parisuhdeohjaaja, Onnellinen avioliitto -bloggaaja.

Webinaaria ei tallenneta.

Lisätietoa: vanhempien.akatemia@nuortenystavat

Jaa artikkeli: