Vanhemmat murrosikäisen nuoren koulunkäynnin tukena

27.11.2023 | 17:30

Vanhempien Akatemia® järjestää ilta vanhemmille -verkkotilaisuuden murrosikäisten nuorten vanhemmille 27.11.2023 klo 17.30–18.30. Miten vanhemmat voivat tukea murrosikäistä nuorta koulunkäynnin haasteissa?

Vanhemman tuki, kannustaminen ja kiinnostus nuoren koulunkäyntiä kohtaan on erityisen tärkeää, vaikka murrosikäinen nuori saattaa vaikuttaa hyvin itsenäiseltä ja pärjäävältä. Murrosikäisen nuoren haasteet koulussa voivat tulla esiin monella eri tavalla. Nuori ei halua lähteä kouluun aamulla, kouluun lähdön hetkellä ilmenee vatsa- ja pääkipua. Nuori puhuu koulusta kielteiseen sävyyn ja koulutehtävien ja läksyjen tekeminen turhauttaa. Koulunkäynnin haasteet voivat tulla vanhemmalle yllätyksenä.

Ilta vanhemmille -verkkotilaisuuden tavoitteena on antaa vanhemmille välineitä tukea murrosikäistä nuorta koulunkäynnin haasteissa.

Luennoitsijoina toimivat Lapsiperhetyön asiantuntijat Päivi Hietikko ja Päivi Koivisto Vanhempien Akatemiasta®. Päivit työskentelevät yläkouluikäisten nuorten ja heidän perheidensä kanssa. 

Lisätietoa: paivi.koivisto@nuortenystavat.fi

Esite

Jaa artikkeli: