Ready, Rekry, Go! -koulutussarja: Houkuttelevan työnantajakuvan rakentaminen, Oulu

10.10.2023 | 11:00

Työnantaja, tule tehostamaan rekrytointiosaamistasi!

Ready, Rekry, Go! on rekrytointiin liittyvä kolmen kerran koulutussarja, jossa tarkastellaan rekrytointia valmistautumisesta työntekijän etsimiseen ja työntekijän valinnasta aina perehdyttämiseen saakka. Koulutusten aiheet tukevat toisiaan.

Koulutussarjassa kuullaan ammattivalmentaja Päivi Kennilää, joka on ratkaisukeskeinen, ihmisläheinen liiketoiminnan ja työelämän kehittämisen asiantuntija. Kerromme myös vaihtoehtoisesta rekrytoinnista, jonka avulla voit löytää tiimiisi hiomattomia timantteja! Koulutuskokonaisuus on suunnattu pk- ja mikroyrityksille, mutta mukaan voivat osallistua kaikki rekrytoinnista kiinnostuneet työnantajat.

Houkuttelevan työnantajakuvan rakentaminen

Oulu 10.10. klo 11–15
Kasarmiklubi
Upseerinkatu 8

Houkuttelevan työnantajakuvan rakentaminen -koulutuksessa opitaan valmentajan johdolla laadukkaan ja tehokkaan rekrytoinnin, perehdytyksen sekä työnantajabrändin ja työntekijäkokemuksen rakennuspalikat. Lisäksi pohditaan, miten ne tukevat toisiaan ja mitä arvoa niistä on.

Ohjelma:

11.00 Kevyt lounas
12.00 Kohtaantoa-hankkeen esittely ja vaihtoehtoinen rekrytointi
12.45 Houkuttelevan työnantajakuvan rakentaminen, ammattivalmentaja Päivi Kennilä
13.30 Iltapäiväkahvit
14.00 Houkuttelevan työnantajakuvan rakentaminen, ammattivalmentaja Päivi Kennilä
14.45 Tapahtuman yhteenveto

Koulutusten striimaus eli suoratoisto mahdollistaa niihin osallistumisen myös etänä: Kohtaantoa – Ready, Rekry, Go! -koulutussarja (youtube.com). Koulutussarja on maksuton.

Osallistu myös muihin sarjan koulutuksiin!

Jaa artikkeli: