Pieni lapsi seisoo kädet puuskassa ja katsoo kameraan alta kulmain.

Pienen lapsen kiukku -verkkoluento 3–6-vuotiaiden lasten vanhemmille

24.08.2022 | 17:00

Vanhempien Akatemia® järjestää Pienen lapsen kiukku -verkkoluennon 3–6-vuotiaiden lasten vanhemmille. Luennolla käsitellään pienen lapsen kiukkutilanteita ja sitä, miten vanhemmat voivat olla lapsen tukena näissä haasteellisissa ja myös vanhemmille vaikeita tunteita herättävissä tilanteissa.

Lapsen elämään kuuluu kaikenlaiset tunteet, kuten ilon, surun, mustasukkaisuuden ja pettymyksen tunteet. Aikuisen tehtävänä on sanoittaa lapselle nämä tunteet ja luoda tukevat rajat sekä turvallinen ympäristö tunteiden ilmaisulle. Luennon tavoitteena on antaa vanhemmille välineitä pienen lapsen kiukun kohtaamiseen sekä tutkitun tiedon kautta auttaa ymmärtämään lapsen kehitysvaiheeseen kuuluvia haasteita sekä antaa voimavaroja vanhempien omaan jaksamiseen.

Luennoitsijana toimii Anu Miettinen, Lapsiperhetyön asiantuntija, KM, Kasvatuspsykologia

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista jättää kysymyksiä, ajatuksia ja pohdintoja illan teemaan liittyen. Nämä pyritään huomioimaan luennon sisällössä.

Ilmoittautumiset 22.8.2022 mennessä TÄSTÄ (Ilmoittautuminen on päättynyt.)

Tilaisuuteen ilmoittautuneille lähetetään poikkeuksellisesti luentotallenne.

Syksyllä järjestämme Pienen lapsen kiukku -verkkoluennon 19.10.2022 klo 17.00-18.30. Verkkoluennolle voi ilmoittautua TÄSTÄ (Ilmoittautuminen on päättynyt.)

Jaa artikkeli: