Matkalla työhön -työpaja: Osaaminen esiin!

26.03.2024 | 12:00

Mitä osaaminen oikeastaan tarkoittaa ja mistä se koostuu? Entä mitä on jatkuva oppiminen? Tule mukaan Matkalla työhön -työpajaan, jonka teemana on Osaaminen esiin! Työpajassa uravalmentaja Sanna Virtanen Happia Oy:stä auttaa vastaamaan näihin ja muihin aiheeseen liittyviin kysymyksiin. Työpajassa käydään läpi työnantajan ja työmarkkinoiden näkökulmaa ja puhutaan oman osaamisen siirtämisestä esimerkiksi harrastuksesta työelämään. Työpajassa pohditaan myös verkostojen rakentamista osana osaamista.

Sanna Virtanen on helposti lähestyttävä, lempeä uravalmentaja, joka on toiminut yli 15 vuotta koulutus- ja ohjausalalla. Hän on saanut olla monen tarinan rinnalla kulkija ja urajumien avaaja.

Haluan tukea jokaisen yksilön erottuvuutta ja potentiaalia toimijana sekä rakentaa vahvuuksiin pohjautuvaa työelämää. Toivon, että saat ohjauksessani vahvistusta osaamisellesi ja konkreettisia steppejä etenemiseen kohti mielekästä työ- tai opiskelupaikkaa, Sanna tiivistää.

Aika: 26.3. klo 12–15
Paikka: Waenerberg-sali, Torikatu 28, Oulu

Matkalla työhön -työpajat ja -vertaistapaamiset on tarkoitettu kaikille työnhakijoille, jotka kulkevat omaa matkaansa kohti työ- tai opiskelupaikkaa. Työpajat rakentuvat aina jonkin teeman ympärille, kun taas vertaistapaamiset ovat vapaampimuotoisia keskusteluhetkiä.

Matkalla työhön -työpajat ja -vertaistapaamiset ovat maksuttomia ja niissä on kahvitarjoilu. Mukaan mahtuu rajoitetusti, joten muistathan ilmoittautua!

 

Jaa artikkeli: