Peruttu: Matkalla työhön: Työelämä murroksessa

23.11.2023 | 12:30

Tapahtuma peruttu.

Matkalla työhön -tapahtumat on tarkoitettu kaikille työnhakijoille, jotka kulkevat omaa matkaansa kohti työpaikkaa! 

Matkalla työhön: Työelämä murroksessa -tapahtumassa kokemusasiantuntija, tietokirjailija ja työurien tukija Suvi Tuomikoski kertoo, mitä on ammattiahdistus, ketä se koskettaa ja mitä asialle on tehtävissä. Suvin oma kiehtova tarina toimii toivoa tuovana esimerkkinä siitä, ettei meidän tarvitse tietää vastausta kysymykseen “Mikä minusta tulee isona?” Tärkeämpää on hänen mielestään pohtia “Mitä meistä tulee seuraavaksi?”

Ihmisillä on enemmän rohkeutta kertoa omasta työurastaan kokonaisuutena, kun ymmärrämme (työ)elämän olevan matka, ei päämäärä. Työelämäpolut kun eivät ole vain itsestä kiinni, vaan niihin vaikuttaa moni asia meidän ympärillämme. Kaiken keskellä on luonnollista kokea välillä monenlaista epävarmuutta.

Aika: 12.30–15
Paikka: BusinessAseman Telesali, Hallituskatu 36, Oulu

Ohjelma:

12.30 Tervetulokahvit, Kohtaantoa-hankkeen ständi avoinna
13.00 Tilaisuus alkaa: Kohtaantoa-hankkeen tervetulosanat, projektipäällikkö Taija Hirvonen
13.05 Työelämän murros, kokemusasiantuntija Suvi Tuomikoski
13.45 Tauko
14.00 Paneelikeskustelu
14.45 Tilaisuuden yhteenveto, projektipäällikkö Taija Hirvonen

Suvi Tuomikoski on ammattiahdistuksen kokemusasiantuntija. Hän on toiminut työurallaan yli 40 eri työtehtävässä. Hän on käynyt myös monia koulutuksia ja etsinyt pitkään itselleen sopivaa paikkaa työelämästä. Nykyään hän on tietokirjailija ja työurien tukija.

Suvista lisää osoitteessa www.suvituomikoski.com

Maksuton kuljetus muilta paikkakunnilta

Kiinnostaako tapahtuma hankkeen muilla paikkakunnilla? Hieno homma, sillä Kohtaantoa-hanke järjestää yhteiskuljetuksen Haapaveden, Raahen ja Ylivieskan työnhakijoille! Kuljetus järjestetään, mikäli kyytiläisiä tulee tarpeeksi. Ilmoittautuminen yhteiskuljetukseen tapahtuman ilmoittautumislomakkeella.

 

Ilmoittautuminen päättyy 16.11.

Jaa artikkeli: