Naurujoogaa ja kehitysideoita

Maarit | 24.5.2023

Varasimme kalentereistamme pari päivää aikaa ja lähdimme viettämään tiimipäiviä Raaheen. Koska olemme tuore hanke, yhtenä keskustelun aiheena oli hankkeen käyntiin lähtö ja tärkeänä päämääränä porukan ryhmäytyminen. 

Mitä haasteita hankkeen alussa on tullut esiin? Joillain paikkakunnilla asiakasohjautuvuus ottaa aikansa, kun taas joissain paikoissa uravalmentajan kalenteriin tarvittaisiin lisää tunteja. Hankkeen profilointiin pitää panostaa. Kohderyhmäämme kuuluvat kaikki työikäiset eläkeikään saakka, vaikka Nuorten Ystävien hankkeena meistä voikin syntyä kuva, että palvelumme kuuluisivat vain nuorille. Tällaisia pohdimme.  

Kehitettävää siis on, mutta myös plussia löytyi runsaasti! Olemme onnistuneet auttamaan asiakkaita työelämään ja yritysten kontaktoiminen on tuottanut tulosta. Yhteistyö on lähtenyt usean eri toimijan kanssa hyvin liikkeelle.

Tiimihenki kohosi kannustamalla Suomen euroviisuehdokasta Käärijää!

Oma tiimi sai myös plussia hyvästä yhteishengestä. Siitä on hyvä jatkaa parantamaan ja sitä varten tiimipäivät ovatkin työhyvinvoinnille tärkeitä. Hyvä tiimihenki ja mukavat työolot auttavat jaksamaan. Kun yhdessä oli tehty ensin päivä töitä, pääsimme nauramaan toistemme kanssa ohjaajan voimin. Naurujooga sai ilon kyyneleitä silmiin ja sen jälkeen maistui tuhti illallinen. 

Hyvin onnistuneiden tiimipäivien jälkeen oli taas mukava palata koneen ääreen töiden merkeissä!

Jaa artikkeli: