Disability Employment Forum

Tule mukaan Disability Employment Forumiin 13.10. – hybriditilaisuuden ohjelma julkaistu

Ajankohtaista | 23.8.2022

Aika: to 13.10.2022 klo 12-16
Paikka: Hybriditilaisuus. Technopolis Oulu, Silfvan kokoustila, Yrttipellontie 1, Oulu TAI etäosallistuminen
Hinta: maksuton

Disability Employment Forum on Vates-säätiön vuosittainen tapahtuma vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden työllistymisen edistämiseksi. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään yhteistyössä Nuorten Ystävien työllistämistä edistävien hankkeiden, klubitalojen, valmennuspajojen sekä Paikka auki -koordinaatiohankkeen kanssa.

Maksuton tilaisuus on tarkoitetu kaikille, jotka työskentelevät käsiteltävän aihepiirin parissa tai joita asia muuten koskettaa: esim. yritysten, viranomaistahojen, järjestöjen, oppilaitosten sekä sosiaali- ja terveysalan edustajat. Kanava heille, jotka kaipaavat tukea ja vinkkejä työnantaja- ja yritysyhteistyön kehittämiseen käytännössä.

Tapahtuman tavoitteena on kehittää työnantajayhteistyötä ja työnantajien kanssa käytävää vuoropuhelua ja tiedotusta tukimuodoista, palveluista ja käytännöistä, joilla voidaan edistää vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden työllistymistä.

Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua livenä Oulun Technopoliksella tai etäyhteyksillä. Tilaisuuden ohjelma sekä ilmoittautumislomake on julkaistu Vatesin sivuilla, puhujia vahvistuu vielä myöhemmin. Ilmoittaudu paikan päälle Ouluun 5.10. mennessä tai webinaariin 11.10. mennessä.

 

Katso ohjelma ja ilmoittaudu

Tule mukaan rakentamaan uusia väyliä, joiden avulla lisätään työnantajien tietoa vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden osaamisesta, kyvyistä ja potentiaalista.

Lue lisää VATESin tapahtumasivulta.

Jaa artikkeli: