Oulun Matkalla työhön -työpajat työnhakijoille palaavat uusin teemoin

Ajankohtaista | 3.1.2024

Kohtaantoa-hankkeen Oulussa syksyllä 2023 alkaneet Matkalla työhön -työpajat palaavat nyt uusin teemoin. Työpajat on suunnattu työnhakijoille ja aiheista on puhumassa alansa asiantuntijat. Matkalla työhön -vertaistapaamiset ovat vapaamuotoisia keskusteluhetkiä työnhakuun liittyen. 

Syksyn Matkalla työhön -työpajat ja -vertaistapaamiset keräsivät paljon hyvää palautetta, joten mukaan kannattaa ehdottomasti tulla!

Asiantuntijoiden puheenvuorot puhututtivat ja niistä koettiin saavan hyviä, uusia näkökulmia esimerkiksi työhaastattelua varten. Vertaistapaamisia pidettiin tarpeellisina ja niille toivottiin jatkoa. Vertaistapaamisissa vaihdettiin ajatuksia edellisistä työpajoista kahvikupposen äärellä ja jaettiin kokemuksia muiden osallistujien kanssa työnhakuun liittyen.  

Matkalla työhön -työpajat ja -vertaistapaamiset järjestetään Nuorten Ystävien Waenerberg-salissa osoitteessa Torikatu 28, Oulu. Tarjolla on pientä purtavaa. Työpajat järjestetään aina kello 12–15 ja vertaistapaamiset 12–14. 

Kevään Matkalla työhön -työpajat
ja -vertaistapaamiset:
 

23.1. Matkalla työhön: Ennakoivan talousneuvonnan iltapäivä (nuortenystavat.fi)
6.2. Matkalla työhön: Vertaistapaaminen
20.2. Matkalla työhön: Opiskelun pariin
12.3. Matkalla työhön: Vertaistapaaminen
26.3. Matkalla työhön: Osaaminen esiin
9.4. Matkalla työhön: Vertaistapaaminen
23.4. Matkalla työhön: Onnistu työhaastattelussa
7.5. Matkalla työhön: Vertaistapaaminen
21.5. Matkalla työhön: Liikuntapalvelut 

Ilmoittaudu pian mukaan itseäsi kiinnostaviin työpajoihin ja vertaistapaamisiin sillä paikkoja on rajoitetusti! Työpajat ja vertaistapaamiset ovat maksuttomia, eivätkä sido työnhakijaa mihinkään.

Lisätietoja: 

Uravalmentaja Marja Hämäläinen
marja.hamalainen@nuortenystavat.fi
050 437 0054

Kaikki Matkalla työhön -työpajat ja -vertaistapahtumat tulevat lähiaikoina Nuorten Ystävien tapahtumakalenteriin (nuortenystavat.fi). Pysy kuulolla!

Jaa artikkeli: