NY_Qstock_somekuva_logoilla_1920x1080, kesäinen kuva, ihmisiä istumassa nurmikolla

Nuorten Ystävät mukana Oulun Qstock-festareilla

Ajankohtaista | 5.7.2022

Pohjois-Suomen suurin festivaali Qstock järjestetään Oulun Kuusisaaressa 29.-30.7.2022. Qstockissa on lupa hengähtää hetkeksi Nuorten Ystävien itsetuntemukseen sekä pariskuntien ja perheiden hyvinvointiin keskittyvässä loungessa.

 

Niin festarihulinoissa kuin arjessa mennään usein pää kolmantena jalkana ja elämä koetaan helposti suoritettavien tehtävien listana. Nuorten Ystävät tarjoaa oululaisen Qstock-festivaalin kävijöille mahdollisuuden hengähtää hetkeksi, tutkailla omaa ja lähipiirin hyvinvointia tai vain ottaa rennosti ja kerätä akkuja perheystävällisessä Hengähdä Hetkeksi Loungessa.

Hengähdä Hetkeksi Lounge kokoaa yhteen pienen rentoutumishetken kaikille festarikävijöille, lempeitä harjoituksia lapsille ja lapsiperheille, parisuhteen katsastuspisteen sekä jokaiselle sopivan, itsetuntemusta kehittävän temperamenttityylitestin. Molempina festaripäivinä paikalla on Vanhempien Akatemian parisuhde- ja lapsiperhetyön asiantuntijoita sekä vertaispariskunta, joilta voi kysyä neuvoa tai jutella vanhemmuuteen ja parisuhteeseen liittyvistä asioista. Mukana myös NY Klubitalo Pönkän Pöllö-maskotti!

Loungen toiminnalliset pisteet ovat auki molempien festivaalipäivien alusta saakka klo 18.00 asti. Päälavan ja Design Streetin välissä sijaitsevasta loungesta löydät lisäksi koko festivaalikansan fiilismittarin!

Lue Qstockin Backstage-sivustolta NYn viestintäpäällikkö Niina Ristolaisen sekä Vanhempien Akatemian kehittämispäällikkö Riitta Alatalon haastattelu: https://www.qstock.fi/backstage/hengahda-hetki-nuorten-ystavat-ryn-festivaalipisteella-on-lupa-levahtaa/

Jaa artikkeli: