Tonari_Klubitalot_avoimet_ovet__Uutiskirje_800_x_400_px_

Klubitalo Tönärin avoimissa ovissa juhlitaan 10-vuotista taivalta kulttuurihyvinvoinnin tunnelmissa

Ajankohtaista | 16.8.2022

Nuorten Ystävien Klubitalo Tönäri on toiminut Kajaanissa pian jo 10 vuotta. Juhlavuoden avoimet ovet järjestetään torstaina 25.8.2022 klo 10-17.

Toivotamme yhteistyökumppanimme, uudet tutustujat ja kaikki toiminnasta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan toimintaamme ja tiloihimme osoitteessa Lönnrotinkatu 12, 87100 Kajaani.

Ohjelmassa 10-vuotisen toiminnan esittelyä, jäsenten työllistymisen tarinoita, musiikkia ja yhteisötaidetta kakkukahvien kera.

Nuorten Ystävät ry:llä on Klubitalot Oulussa, Rovaniemellä ja Kajaanissa. NY Klubitalot ovat matalan kynnyksen yhteisöjä, joissa työikäisillä ihmisillä on mahdollisuus saada mielekästä ja tavoitteellista tekemistä, tukea arkeen, työllistymiseen ja opintoihin. NY Klubitalot ovat toimineet näillä paikkakunnilla jo vuodesta 2012 alkaen, eli ne viettävät tänä vuonna yhteistä 10-vuotisjuhlavuottaan.

Tutustu Klubitaloihin täällä sekä Klubitalojen upeaan juhlavuoden sivustoon täällä: https://www.nuortenystavat.fi/NYklubitalot10v

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! 💚


Huolehdimme tapahtumaan osallistujien terveysturvallisuudesta ja noudatamme järjestelyissä koronaan liittyviä viranomaisohjeita ja suosituksia vallitsevan tilanteen mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Jaa artikkeli: