Klubitalo Pönkän juhlavuoden avoimet ovet 24.5.

Ajankohtaista | 10.5.2022

Nuorten Ystävien Klubitalo Pönkkä, Klubitalo Roihula sekä Klubitalo Tönäri ovat toimineet Oulussa, Rovaniemellä ja Kajaanissa jo vuodesta 2012 alkaen, eli ne viettävät tänä vuonna yhteistä 10-vuotisjuhlavuottaan! Ensimmäisenä on aika juhlia Klubitalo Pönkkää avoimien ovien muodossa tiistaina 24.5.2022 klo 10-17.

NY Klubitalot ovat matalan kynnyksen yhteisöjä, joissa työikäisillä ihmisillä on mahdollisuus saada mielekästä ja tavoitteellista tekemistä, tukea arkeen, työllistymiseen ja opintoihin. Avoimien ovien ohjelmassa on luvassa toiminnan esittelyä, klubitalon oman Pönkän pumpun musisointia sekä kakkukahvit.

Toivotamme sinut, yhteistyökumppanimme, uudet tutustujat ja kaikki toiminnasta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan toimintaan ja tiloihin osoitteessa Saunaranta 12, 90100 Oulu.

Huolehdimme tapahtumaan osallistujien terveysturvallisuudesta ja noudatamme järjestelyissä koronaan liittyviä viranomaisohjeita ja suosituksia vallitsevan tilanteen mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tutustu klubitaloihimme: www.nuortenystavat.fi/klubitalot

Nuorten Ystävillä on Klubitalot Oulussa, Rovaniemellä ja Kajaanissa. Rovaniemen Roihula ja Kajaanin Tönäri viettävät avoimien ovien päivää myöhemmin syksyllä.

Jaa artikkeli: