Henkilö istuu puron varrella kivellä.

Nuorten Ystävien uudeksi kehittämispäälliköksi on valittu Sirpa Rönkkömäki

Ajankohtaista | 26.6.2024

Nuorten Ystävien uudeksi kehittämispäälliköksi on valittu YTM, perhe- ja paripsykoterapeutti Sirpa Rönkkömäki.

Rönkkömäki siirtyy tehtävään 19.8.2024 Oulun vastaanottokeskuksen johtajan tehtävistä. Rönkkömäki on toiminut urallaan pitkään myös sosiaalityöntekijänä sekä sosiaalityön asiantuntijatehtävissä.

Uusi kehittämispäällikkö vastaa Nuorten Ystävillä erityisesti nuoriin liittyvistä toiminnoista ja niiden kehittämisen kokonaisuudesta. Toimenkuvaan kuuluu jatkossa järjestön hanketoiminnan kokonaiskehittäminen, uusien hankkeiden (ml. kansainväliset hankkeet ja kumppanuudet) ja toimintamallien suunnittelu sekä toteutuksen koordinointi. Yhtä lailla tehtäviin kuuluu osana järjestön johtoryhmää strategiatyö, strategisten kumppanuuksien hallinnointi sekä järjestön osaamisen kehittäminen ja koulutustoiminta.

”Olen todella innoissani ja odotan uusia työtehtäviä ja yhteistyötä koko NY-työyhteisön sekä tulevien yhteistyökumppaneiden kanssa. Tietysti erityisesti kehittämistyö on se ”mun juttu”. On ollut aina, ja siksi on hienoa, että saan tehdä kehittämistyötä nyt isosti – ei vain osana jotain muuta tehtävää, Rönkkömäki iloitsee.

Toivotamme Sirpan lämpimästi tervetulleeksi Nuorten Ystäville!

Jaa artikkeli: