Klubitalo Pönkän eVaalikeskustelu. Kuvassa neljä yhteenliitettyä nyrkkiä ja tekstit puhekuplissa sekä animoitu klubitalo.

Eduskuntavaaliehdokkaita koolla Klubitalojen eVaalikeskusteluissa

Ajankohtaista | 14.3.2023

Eduskuntavaalien lähestyessä NYn klubitalot järjestävät eVaalikeskustelut verkon välityksellä. Keskusteluissa nostetaan esille, miten ehdokkaat vaikuttaisivat omassa vaalipiirissään järjestöjen asemaan sote-palveluiden joukossa. Torstaina 9.3. pidettiin ensimmäiset eVaalikeskustelut Rovaniemen Klubitalo Roihulasta käsin. Verkkotilaisuudessa oli mukana Lapin vaalipiiristä ehdokkaat Matti Henttunen (Perussuomalaiset), Mauri Järnström (Keskusta), Nina Niittyvuopio (Kokoomus) sekä Varpu Wiens (Vihreät, sitoutumaton).

Tilaisuudessa klubitalon jäsenet kysyivät ehdokkailta muun muassa, miten ehdokkaat edistäisivät mielenterveyspalveluitten saatavuutta tai osatyökykyisten työllistymistä. Lisäksi keskusteltiin muun muassa verojen nostamisen ja korkeakoulutuksen maksullisuuden tarpeellisuudesta.

Tuleviin eVaalitilaisuuksiin pääsevät mukaan kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Tilaisuudet pidetään Zoom-alustalla, linkit päivittyvät uutiseen lähempänä tapahtumaa.


NY Klubitalot tarjoavat täysi-ikäisille jäsenilleen matalan kynnyksen yhteisön, jonka toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, osallisuuteen ja yhteisöllisyyteen. Klubitalon työpainotteinen päivä, erilaiset koulutukset ja ryhmät sekä vertaistuki luovat edellytyksiä ja mahdollisuuksia yksilöllisille poluille kohti työtä ja opiskelua. Toiminta on tiiviisti verkottunutta alueellisten mielenterveys- ja vammaispalveluiden, työllisyyspalveluiden, järjestöverkostojen sekä työnantajien ja oppilaitosten kanssa. NY Klubitalojen asema on vakiintunut osana työllisyys- ja opiskelupalvelujen verkostoa. NY Klubitalot ovat osa Suomen Klubitalot ry:n valtakunnallista klubitaloverkostoa.

Jaa artikkeli: