Anna äänesi vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseen

Ajankohtaista | 20.11.2023

Osuuskauppa Arina jakaa 185 000 euroa lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja harrastuksien tukemiseen. Tuesta 50 % jaetaan erilaisille harrastusyhteisöille ja 50 % hyväntekeväisyys- ja tukijärjestöille.

Mukaan tukihakuun ovat voineet hakea pohjoissuomalaiset lasten ja nuorten liikuntaseurat, harrastusyhdistykset sekä paikalliset avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka kohdentavat tukensa lapsille tai nuorille Arinan toimialueella.

Nuorten Ystävien Vanhempien Akatemia® on hakenut Arinalta tukea tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevien lapsiperheiden kesälomaretkiä varten.

Tuen perimmäinen tavoite on, että jokainen lapsi saisi kokea perheensä kanssa kesälomallaan ainakin yhden päivän, josta riittää yhteistä muisteltavaa pitkälle syksyyn.

Äänestyskutsun tulevat saamaan 20.–22.11.2023 välisenä aikana kaikki Osuuskauppa Arinan asiakasomistajatalouden jäsenet, jotka ovat ilmoittaneet asiakastietoihinsa sähköpostiosoitteensa viimeistään 15.11.2023 ja eivät ole kieltäneet tutkimuskyselyiden lähettämistä. Jätäthän äänesi 3.12.2023 mennessä. Lisätietoa tukihausta täältä.

Jaa artikkeli: