Koululainen esittelee taideprojektiaan, taustalla opettaja ja muita oppilaita

Äänestä Nuorten Ystäviä Hyvinvoiva Pohjoinen -kampanjassa 1.5. mennessä!

Ajankohtaista | 6.4.2023

Nuorten Ystävät on mukana Hyvinvoiva Pohjoinen -äänestyksessä.

LähiTapiola Pohjoisen järjestämässä kampanjassa jaetaan 160 000 € lahjoitusvaroja henkisen hyvinvoinnin edistämiseen Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla. 

Nuorten Ystävät ry hakee avustusta KULTA- kerhotoimintamallin kehittämiselle.

Kehittämishankkeen tavoitteena on lasten ja nuorten mielen hyvinvoinnin- ja tunnesäätelytaitojen vahvistuminen. Hyvinvointitaitojen avulla lasten on helpompi kohdata ja säädellä vahvoja tunteita, tunnistaa omat ainutlaatuiset vahvuudet, muodostaa hyviä kaverisuhteita ja saada hyvät eväät elämään.

KULTA-kerhotoiminnasta halutaan pysyvä ja vaikuttava toimintamalli, jonka avulla vahvistetaan lasten ja nuorten hyvinvointitaitoja ja ehkäistään mielenterveyden ongelmia taidelähtöisin menetelmin.

Kehittämishankkeen kohderyhmänä ovat myös toiminnassa mukana olevien lasten perheet, vanhemmat, huoltajat ja sisarukset sekä muut lapselle merkitykselliset lähisuhteet. Toiminnassa järjestetään perheryhmiä ja perhetapaamisia sekä vanhemmille omia ryhmiä tarpeen mukaan. 

KULTA-kerhotoimintamallin toiminta pohjautuu Nuorten Ystävien Vanhempien Akatemiassa® kehitettyihin psykososiaalisen tuen toimintamalleihin sekä tutkittuun tietoon taiteen ja kulttuurin mielen hyvinvointia vahvistavista toimintamalleista. Äänestys päättyy 1.5.2023. Osallistu ja vaikuta!

Linkki äänestykseen  | Lisätietoja kampanjasta

Jaa artikkeli: